Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Napi mázli nyeremény táblázat - ennyit tudsz nyerni!A Napi Mázli egy izgalmas szerencsejáték, amely lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy napi szinten nyerjenek akár jelentős összegeket. A maximálisan elérhető főnyeremény, amennyiben 5x-ös tétet játszunk meg, 100 millió forint. Lássuk, hogyan is működik ez a játék részletesebben.

Hogyan határozzák meg a nyereményt?A nyeremény összege a sorsolási eredmények alapján elért találatok száma és az adott találathoz tartozó nyereményszorzó, valamint a megjátszott tét szorzata. Ez azt jelenti, hogy a Napi Mázli játéknál a nyeremény független attól, hogy egy adott nyerőosztályban hány játékos ér el találatot.

Nyerési esélyek és nyereményszorzókAz egyes találatokhoz tartozó nyerési esélyek és nyereményszorzók a következőképpen alakulnak:

Nyerőosztály Nyerési esemény találat Elméleti esély Nyereményszorzó
I. Év + Hónap és Nap (Év napja) + Szimbólum 1 : 365.000 50.000
II. Év + Hónap és Nap (Év napja) 1 : 19.211 1.000
III. Hónap és Nap (Év napja) + Szimbólum 1 : 3.687 100
IV. Év + Szimbólum 1 : 1.003 50
V. Hónap és Nap (Év napja) 1 : 194 20
VI. Év 1 : 53 5
VII. Szimbólum 1 : 11 1
Nyeremény példa

Tegyük fel, hogy egy játékos eltalálja az „Év napja” és a „szimbólum” kombinációt. A nyereményszorzó ebben az esetben 100. Ha a játékos 1x-es téttel játszik, amelynek alapára 400 Ft, akkor a nyeremény 400 Ft x 100 = 40.000 Ft. Amennyiben ugyanezt a találatot például 3x-os téttel érné el, akkor a nyereménye ennek háromszorosa lenne, azaz 400 Ft x 100 x 3 = 120.000 Ft.

Játék költsége

Az egy adott számtábláért egy sorsolási napra fizetendő díj a 400 Ft alapjátékár és a tét szorzata. A tétet a játékos határozhatja meg, és több számtábla kitöltése esetén ezek ára összeadódik.

Napi Iker-sorsolás

Egy adott Napi Mázli játékkal a napi ikersorsolás mindkét sorsolásán elérhető nyeremény. Azonban fontos megjegyezni, hogy a napi két sorsoláson a találatokat külön-külön kell elérni, azok nem összevonhatók.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum