Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Vivicitta félmaraton 2024 – információk

A rajt reggel 9 órakor lesz, ahol a résztvevők különböző távokon mérettethetik meg magukat, beleértve a félmaratont, a 10 km-es távot, valamint a párban és trióban történő futást is.A verseny útvonala Budapest szívében, a Duna két partján vezet át, így a futók a város néhány legikonikusabb helyszínét is érintik majd, mint például az Árpád híd, a Szabadság híd, és a Budai alsó rakpart. A szervezők minden részletre odafigyeltek, hogy a verseny zökkenőmentesen zajljon, beleértve a szakaszos rajtot, amelynek pontos lebonyolítását a nevezői létszám és egyéb szempontok alapján április elején dolgozzák ki.A versenyközpont a Margitszigeti Víztorony földszintjén lesz kialakítva, ahol a futók minden szükséges információt és támogatást megkapnak a verseny előtt és után. A helyszín megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel is lehetséges, bár a parkolóhelyek száma korlátozott.

A résztvevők számára öltözők, ruhatár, kerékpártároló, WC-k és zuhanyzók állnak rendelkezésre, hogy a verseny napja a lehető legkényelmesebben teljen. A szervezők figyelmeztetnek, hogy a ruhatárban értékmegőrzést nem vállalnak, ezért értékes tárgyakat ne hagyjanak ott.A félmaraton szintideje 3 óra, amely alatt a mezőnyt egy 3 órás iramfutó tempójához igazodó záróbusz követi. Az időmérés modern technológiával, UHF chipekkel történik, amelyeket a rajtszám hátuljára kell ragasztani.

A Telekom Vivicittá Félmaratonon a nevezési díjak változatosak, és több kategóriában is kínálnak kedvezményeket, mint például diákoknak, 65 év felettieknek, vagy azoknak, akik már részt vettek BSI eseményen. A nevezési határidők és díjak részletes listáját a futanet.hu oldalon találják meg az érdeklődők.A verseny nem csak egy sportesemény, hanem egy közösségi találkozó is, ahol a futás szerelmesei megoszthatják egymással a táv teljesítésének örömét és kihívásait. A Telekom Vivicittá Félmaraton így hozzájárul Budapest sportéletének és közösségi életének gazdagításához.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum