Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Úszó EB 2024 eredmények

A 2024-es belgrádi Úszó Európa-bajnokság hétfői napja számos izgalmas versenyt és magyar sikert hozott. A magyar úszók kimagasló teljesítményt nyújtottak, több érmet és olimpiai szintet érő eredményt értek el.Férfi 400 méter vegyes

Ebben a számban két magyar úszó is dobogóra állhatott. Holló Balázs ezüstérmet szerzett, míg Zombori Gábor bronzérmet. Mindketten olimpiai szintet úsztak, ami kiemelkedő eredmény az olimpiai kvalifikáció szempontjából. Az aranyérmet a görög Aposztolosz Papasztamosz nyerte.

Férfi 4x200 méteres gyorsváltó

A magyar férfi csapat szintén remekelt a 4x200 méteres gyorsváltóban, ahol a második helyen végeztek. A csapat tagjai: Németh Nándor, Bohus Richárd, Holoda Péter és Milák Kristóf. Ez az eredmény is hozzájárul a csapat olimpiai kvalifikációjához.

Női 4x200 méteres gyorsváltó

A női 4x200 méteres gyorsváltóban a magyar csapat szintén ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai: Kapás Boglárka, Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Késely Ajna. Az erős mezőnyben elért második helyezés nagy reményeket kelt a következő versenyekre.

A magyar csapat összességében nagyon sikeresen szerepelt a hétfői versenynapon, több úszó is kiváló egyéni teljesítményt nyújtott, amely hozzájárult Magyarország érmes helyezéseihez és az olimpiai kvalifikációhoz szükséges szintek eléréséhez.

A belgrádi Európa-bajnokság további versenyein is izgalmas futamokra számíthatunk, ahol a magyar úszók továbbra is bizonyíthatják tehetségüket és felkészültségüket.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum