Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Ünnepi könyvhét 2024 - Ők dedikálnak2024 júniusában ismét megnyitotta kapuit az Ünnepi Könyvhét, mely az irodalom szerelmeseinek legnagyobb örömére immár hagyományos rendezvénnyé vált Magyarországon. Az esemény nemcsak a könyvek, hanem a kultúra és a közösség ünnepe is, ahol az írók, olvasók és kiadók találkozhatnak, megoszthatják gondolataikat és élvezhetik a könyvek világának varázsát.

Dedikálások

A 95. Ünnepi Könyvhét 2024-es eseménye különösen gazdag programkínálattal várja a látogatókat. A rendezvény központi helyszíne a budapesti Vörösmarty tér, ahol több tucat könyvkiadó állította fel standjait, hogy bemutassa legújabb kiadványait és dedikáltassa könyveit a meghívott szerzőkkel. Az esemény során számos könyvbemutató, író-olvasó találkozó és kerekasztal-beszélgetés is megrendezésre kerül, ahol az irodalom aktuális kérdéseiről és trendjeiről esik szó.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum