Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Tűzoltóság gyereknap 2024 - ezt tudnod kell!Gyereknap alkalmából idén is megnyitják szertárkapuikat a családok előtt a tűzoltóságok. A jövő most még csepp lánglovagjai találkozhatnak a jelen lánglovagjaival.A hónap utolsó vasárnapján, május 26-án, ami egyben gyereknap is, már hagyományos módon megnyitják kapuikat a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltóságok. A családok bepillantást nyerhetnek a tűzoltók mindennapjaiba, megtekinthetik az autókat és a felszereléseket, sőt, a gyerekek még fel is ülhetnek a tűzoltóautókra. A "Nyitott szertárkapuk" elnevezésű programhoz csatlakozó tűzoltóságok vasárnap délelőtt tíz órától várják a gyerekeket és a családokat.

A program természetesen országos, a fővárosban tizenhat hivatásos tűzoltó-parancsnokság nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyaránt várja a kicsiket és a nagyokat. Hogy pontosan mely laktanyák lesznek látogathatók, azt az ezen a linken lehet megtekinteni.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum