Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Szent László Napok, GyőrbenA rendezvény idén új helyszínen, a Rónay Jácint úton és a Kossuth híd környékén kerül megrendezésre, ígéretes programkavalkáddal.
 

A háromnapos fesztivál pénteken este 8 órakor kezdődik egy lenyűgöző fáklyás felvonulással, amely az Aranypartról indul, és a Bécsikapu téren ér véget. Szombaton 11 órakor indul a nagyszabású lovas és gyalogos felvonulás, amely a belvárost átszelve az Aranypartra érkezik, hivatalosan is megnyitva a hétvégi hagyományőrző programokat.
 

A rendezvény számos izgalmas programot kínál minden korosztály számára. A látogatók részt vehetnek sárkánykészítő foglalkozásokon, megtekinthetik a lovasíjász bemutatókat, és élvezhetik a különböző hagyományőrző csoportok előadásait. Az esti programok között szerepel a Győri Ördöglovasok tüzes show-ja, valamint egy szabadtéri filmvetítés is.
 

Vasárnap a gyermekprogramoké a főszerep, interaktív mesékkel és családi vetélkedőkkel. Emellett folytatódnak a lovagi bemutatók és a hagyományőrző előadások.A rendezvény alatt kézműves pavilonok, vendéglátó egységek és állandó programok várják a látogatókat. A szervezők külön kiemelik az óriás labirintust és a kötélből készült ügyességi akadálypályát, amelyek izgalmas kihívást jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.A Szent László Napok remek lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók bepillantást nyerjenek a középkori lovagkor világába, miközben színvonalas szórakozásban lehet részük Győr szívében.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum