Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Skandináv lottó nyerőszámok 2024. 12. hét – március 20.A Skandináv lottó legutóbbi sorsolása 2024. március 20-án, szerdán került megrendezésre, amely a 12. hét sorsolását jelentette az évben. A játék egyedülálló sajátossága, hogy hetente kétszer húznak nyerőszámokat: egyiket kézzel, a másikat pedig sorsoló géppel, így a játékosoknak kétszeres esélyük van a nyerésre. A sorsolásokat Budapesten tartják, 20:25-kor kezdődnek, és a Duna Tv élő adásban közvetíti azokat.A 12. héti nyerőszámok és nyeremények

A cikk nem részletezi az adott hét nyerőszámait, de tájékoztatást nyújt a nyereményekről. A nyeremények a következőképpen alakultak:

  • 4 találat: 44,177 darab, nyereményük 2,050 Ft
  • 5 találat: 3,263 darab, nyereményük 5,360 Ft
  • 6 találat: 83 darab, nyereményük 210,775 Ft
  • 7 találat: 0 darab, így ezen a héten nem volt telitalálat

A Skandináv lottó továbbra is népszerű választás a játékosok körében, köszönhetően az ikersorsolásnak, amely növeli a nyerési esélyeket, és izgalmassá teszi a játékot minden résztvevő számára.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum