Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Nyárnyitó koncert - Bagossy Brothers Company Győr 2024

A nyár beköszöntével Győr városában ismét pezsgésnek indul az élet és idén sem maradhat el a várva várt nyárnyitó koncert. A 2024-es fesztiválszezont a Bagossy Brothers Company nyitja meg, akik 2024. június 15-én 21:00-kor lépnek színpadra a Dunakapu téren, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsanak rajongóiknak. Az esemény nem csupán a helyiek, hanem az egész ország számára izgalmas programot ígér, hiszen a zenekar fellépése mindig garantáltan magas színvonalú szórakozást nyújt.Bagossy Brothers Company

Bagossy Brothers Company 2013-ban alakult Gyergyószentmiklóson. Az együttes tagjai: Bagossy Norbert (ének, gitár), Bagossy László (basszusgitár), Tatár Attila (dobok), Kozma Zsombor (hegedű) és Barabás Szabolcs (billentyűk). Az évek során számos slágert produkáltak, amelyek meghódították a magyar zenei listákat és a rajongók szívét. Dalai közt olyan ismert számok találhatók, mint az „Olyan Ő”, a „Van egy ház” és a „Valahol itt”.

A koncert után, 22:30-tól drónshow veszi kezdetét.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum