Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Nicole Eggert kopaszra borotválta fejétA színésznőnél, aki egykoron híres volt hosszú szőke hajáról, nemrégiben mellrákot diagnosztizáltak. Egy merész és inspiráló lépésként, Eggert teljesen leborotválta a fejét, amit lánya, a 12 éves Keegan támogatásával tett meg.A diagnózis

2023 decemberében Eggert kapta a sokkoló hírt: mellrákot állapítottak meg nála, amely egy "nagyon ritka" formában jelentkezett. A helyzetet súlyosbította, hogy a rák a nyirokcsomóira is átterjedt. Jelenleg a kemoterápia sikerességében reménykedik, amely gyakran okoz hajhullást a betegeknél. Ezért döntött úgy, hogy kopaszra borotválja a fejét, egyfajta elővigyázatosságból és az önmagával való békére való törekvés jegyében.

Eggert úgy döntött, hogy nem bújik parókák mögé, és büszkén vállalja új megjelenését. Legutóbb a Los Angeles-i utcákon sétálva látták, ahol humorérzékét sem veszítette el, egyik legfrissebb fotójához még a "tojásfej" kifejezést is hozzáfűzte. A színésznő azt üzeni, hogy talán a gyógyulás nem is annyira arról szól, hogy megváltoztatjuk magunkat, hanem arról, hogy megengedjük magunknak, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk.

Nicole Eggert története nem csak a rákkal való küzdelemről szól, hanem az önmagunkkal való békére találásról, az önelfogadásról és a bátorságról is. Az, hogy nyilvánosan megosztja küzdelmét, erőt és reményt adhat másoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum