Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Krúbi koncert 2024 - koncertek, jegyek, infokKrúbi, a magyar rap szcéna egyik legizgalmasabb és legprovokatívabb alakja, 2024-ben országos turnéra indul, hogy élőben mutassa be legújabb dalait és legnagyobb slágereit. A rajongók számára felejthetetlen élményt ígér ez a koncertsorozat, amely során számos városban fellép majd. Az alábbiakban összegyűjtöttük a koncert időpontjait, helyszíneit és jegyinformációit, hogy minden érdeklődő időben felkészülhessen.Turné állomások és időpontok

Krúbi koncert 2024

  • Budapest: 2024. április 6. - Papp László Budapest Sportaréna
  • Debrecen: 2024. április 13. - Főnix Csarnok
  • Szeged: 2024. április 20. - Szegedi Ifjúsági Ház
  • Pécs: 2024. április 27. - Expo Center
  • Győr: 2024. május 4. - Audi Aréna

Jegyinformációk

A koncertjegyek értékesítése 2023. november 1-jén kezdődik. Az érdeklődők több platformon is megvásárolhatják a jegyeket, beleértve a hivatalos Krúbi weboldalt, valamint a helyi jegyértékesítő oldalakat. A jegyek ára helyszíntől és ülőhelytől függően változik, általában 6 000 és 15 000 forint között mozog.

Jegyvásárlási platformok:

Koncertprogram

Krúbi koncertjein a közönség hallhatja majd a zenész legnagyobb slágereit, mint például a "Ne sírjál," "Szív," és a "PestiEst," valamint dalokat a legújabb albumáról is. Az esték során különleges vendégelőadók is fellépnek majd, akik tovább fokozzák az élményt.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum