Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

kétnapos lesz a Budapest Légtorna FesztiválA Vincze Tünde Produkció által szervezett Légtorna Fesztivál egyedülálló lehetőséget kínál a légtornászok számára, hogy megmutassák tudásukat, és összemérjék képességeiket a színpadon. A fesztivál versenyszámai között szerepel a karika, a silk (selyem), a hammock (fészek), valamint a freestyle eszközök, mint például a lengőrúd, háló, trapéz, spirál, kocka, és egyéb eszközök használata.Versenyszámok és Kategóriák
  • Karika: Egyéni (női, férfi), duó, szinkron (max. három karikán)
  • Silk (Selyem): Egyéni (női, férfi), páros, szinkron (maximum 5 fővel)
  • Hammock (Fészek): Egyéni (női, férfi), páros, szinkron (maximum 5 fővel)
  • Freestyle eszköz: Lengőrúd, háló, trapéz, spirál, kocka stb.

A versenyek során különös figyelmet fordítanak a technikai követelményekre és a korosztályi besorolásra. A versenyzők életkorát a verseny napján kell figyelembe venni, és a zsűri jogot tart magának arra, hogy szükség esetén átsorolja a versenyzőket a megfelelő kategóriába.

Szabályok és előírások

A Légtorna Fesztivál szervezői nagy hangsúlyt fektetnek a sportág szellemiségének és etikájának megőrzésére. Ennek értelmében minden műfajban és kategóriában tilos az erőszakos vagy agresszív megjelenítés, ami kizárást von maga után. A fesztivál célja, hogy biztonságos és támogató környezetet biztosítson a versenyzők számára, ahol a művészet és a sport találkozása révén fejezhetik ki magukat.

A Légtorna Fesztivál nem csupán egy verseny, ez egy ünnep, ahol a légtornászok megoszthatják szenvedélyüket, tehetségüket és művészi kifejezésüket egy hasonlóan gondolkodó közösséggel. A Vincze Tünde Produkció által szervezett esemény így hozzájárul a légtorna sportág népszerűsítéséhez és elismeréséhez Magyarországon.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum