Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Katalin Hercegné betegsége - íme a részletek





Katalin egy közösségi oldalon megosztott videóban számolt be a diagnózisról, ahol megköszönte a támogató üzeneteket és kifejezte háláját az őt kezelő orvoscsapatnak. A hercegné elmondta, hogy a januári alhasi műtétje előtt még nem tudták, hogy rákos sejtek is jelen lennének a szervezetében, de a beavatkozás után a tesztek kimutatták azokat. A diagnózis sokként érte a családját, és jelenleg a kemoterápia kezdeti fázisában van.





Katalin és Vilmos nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy ezt a nehéz időszakot a lehető legdiszkrétebben kezeljék, különös tekintettel gyermekeikre, Györgyre, Saroltára és Lajosra. A hercegné bátorító üzenetet is küldött azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, arra kérve őket, hogy ne veszítsék el a hitüket és a reményüket.





Február elején Katalin apósát, III. Károly brit királyt is rákkal diagnosztizálták. A hercegné az év elején hónapokra eltűnt a nyilvánosság elől, januárban esett át egy hasi műtéten, és azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, ami számos spekulációt váltott ki.
A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum