Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Férfi és női vizilabda eb 2024 – közvetités, stream, online linkAz idei bajnokság különösen érdekesnek ígérkezik, hiszen mind a férfi, mind a női mezőnyben kiélezett versenyre számíthatunk. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan követheted élőben a mérkőzéseket, milyen stream lehetőségek állnak rendelkezésre, és hol találhatók a legjobb online linkek.Közvetítési lehetőségek

A 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseit több televíziós csatorna is élőben közvetíti majd. Az alábbi csatornák biztosan szerepelnek a közvetítők között:

  1. M4 Sport (Magyarország): Az M4 Sport a magyar nézők számára a legjobb választás, hiszen a csatorna minden fontos mérkőzést élőben közvetít magyar kommentárral.
  2. Eurosport: Az Eurosport széleskörű lefedettséget biztosít, így nem csak a helyi, hanem a nemzetközi nézők is követhetik a bajnokság eseményeit.
  3. BBC Sport (Egyesült Királyság): Az Egyesült Királyságban a BBC Sport is közvetíti a fontosabb mérkőzéseket.
Online streaming lehetőségek

Azok számára, akik inkább online követnék a mérkőzéseket, számos stream szolgáltatás áll rendelkezésre:

  1. M4 Sport Online: Az M4 Sport hivatalos weboldalán élőben követhetők a közvetítések. Ehhez regisztráció szükséges, de a szolgáltatás ingyenes.
  2. Eurosport Player: Az Eurosport Player előfizetéses alapon kínál hozzáférést a mérkőzésekhez. Az előfizetők akár mobilon, tableten vagy számítógépen is nézhetik a streamet.
  3. BBC iPlayer: Az Egyesült Királyságban élők számára a BBC iPlayer ingyenes stream szolgáltatást nyújt, melyhez csak regisztráció szükséges.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb online linkeket, ahol élőben követheted a vízilabda Európa-bajnokságot:

  1. M4 Sport élő közvetítés
  2. Eurosport Player
  3. BBC iPlayer
  4. Fina TV: A nemzetközi vízilabda-szövetség hivatalos stream platformja, amely globálisan elérhető.
A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum