Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Étterem hét 2024 – résztvevő éttermekAz Étterem Hét 2024 március 7. és 24. között kerül megrendezésre, amelyet a DiningCity szervez. Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy felfedezzék Magyarország gasztronómiai kínálatának széles spektrumát, különleges menükkel és kedvezményes árakkal.

Gazdag kínálat a legjobb éttermekbőlAz idei Étterem Hét több mint 150 étterem részvételével ígér igazi gasztronómiai kalandozást. A résztvevő éttermek között szerepelnek a magyar gasztronómiai elit képviselői, többek között olyan helyek, amelyeket a Michelin kalauz vagy a Bib Gourmand minősítések is elismertek. Az esemény során a vendégek különleges menüket kóstolhatnak meg, amelyeket kifejezetten az Étterem Hét alkalmából állítanak össze, így garantálva a kulináris élmények sokszínűségét és minőségét.Országos léptékű gasztronómiai ünnep

Az Étterem Hét nem csupán Budapestre korlátozódik, hanem országosan kínál különleges gasztronómiai élményeket. Az esemény célja, hogy a magyarországi és a vidéki éttermek is bemutatkozhassanak, ezzel is gazdagítva a hazai gasztronómiai kultúrát. Az éttermek listája és az általuk kínált menük a DiningCity weboldalán érhetők el, ahol a vendégek előre foglalhatnak asztalt az általuk választott étteremben.Egyedülálló kulináris élmények

Az Étterem Hét kiváló alkalom arra, hogy a vendégek új ízeket fedezzenek fel, és különleges kulináris élményekben legyenek részük. Az esemény során a résztvevő éttermek minden eddiginél gazdagabb kínálattal és kreatív fogásokkal várják a vendégeket, lehetőséget biztosítva ezzel a magyar gasztronómia sokszínűségének megismerésére.

Az Étterem Hét 2024 tehát nem csak az ínyenceknek kínál felejthetetlen élményeket, hanem mindenki számára lehetőséget teremt a gasztronómiai felfedezésre és az új ízek megismerésére. Ne hagyja ki ezt a különleges eseményt, és fedezze fel Magyarország kulináris kincseit!

Teljes lista itt érthető el
A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum