Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Coca cola nyereményjáték 2024 – így nyerhetsz!



A játékban való részvétel egyszerű: csak töltsd le a Coca-Cola alkalmazást, regisztrálj, vagy ha már korábban letöltötted, egyszerűen csak nyisd meg. A részvételhez töltsd fel a Coca-Cola termékek kupakjában található 10 jegyű kódot az alkalmazásban, majd nyomd meg a piros alapon fehér pipát tartalmazó gombot.



Minden egyes kódbevitellel egy pontot kapsz, amit a "Nyeremények" menüpont alatt található "A csoda receptje" csempére kattintva tudsz a játékba küldeni a "Vegyél részt a sorsolásban!" gombra kattintva. A promóció keretében napi és heti nyereményeket sorsolnak ki, és a nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítik. A napi nyeremények sorsolása az adott játéknapot követő első munkanapon történik, míg a heti nyereményekét az adott játékhetet követő kedden, amennyiben az munkanap.



A fődíj sorsolásában való részvételhez minimum 10 érvényes kód feltöltése szükséges, vagy alternatív megoldásként 5 db Coca-Cola Zero termék kódjának feltöltésével is részt vehetsz. Érdemes megjegyezni, hogy a Zero termékek kódjaival dupla esélyed van megnyerni bármelyik nyereményt. Minél többször veszel részt a játékban, annál nagyobb az esélyed a nyeremények egyikének megszerzésére.

A Coca-Cola "A csoda receptje" promóciója kiváló lehetőség minden rajongó számára, hogy izgalmas nyereményekkel gazdagodjon. Ne hagyj ki ezt a remek lehetőséget, töltsd fel a kódokat, és növeld az esélyeidet a győzelemre!

Coca-cola nyereményjáték oldala
A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum