Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

Ákos koncert 2024 - időpontok, jegyek, helyszínekA magyar zenei élet ikonikus alakja, Ákos, 2024-ben újabb nagy turnéra indul, amely során számos magyar városban lép fel. A koncertsorozat izgalmas zenei élményt ígér a rajongóknak, akik élőben hallhatják majd kedvenc dalaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a koncert időpontjait, helyszíneit és jegyinformációit, hogy minden érdeklődő időben felkészülhessen.Turné állomások és időpontok

Magyarország:

  • Budapest: 2024. március 2. - Papp László Budapest Sportaréna
  • Debrecen: 2024. március 9. - Főnix Csarnok
  • Szeged: 2024. március 16. - Szegedi Városi Sportcsarnok
  • Győr: 2024. március 23. - Audi Aréna
  • Pécs: 2024. március 30. - Lauber Dezső Sportcsarnok


Jegyinformációk

A koncertjegyek értékesítése 2023. november 1-jén kezdődik. Az érdeklődők több platformon is megvásárolhatják a jegyeket, beleértve a hivatalos Ákos weboldalt, valamint a helyi jegyértékesítő oldalakat. A jegyek ára helyszíntől és ülőhelytől függően változik, általában 8 000 és 20 000 forint között mozog.

Jegyvásárlási platformok:

Koncertprogram

Ákos koncertjein a közönség hallhatja majd a zenész legnagyobb slágereit, mint például az "Adj hitet," "Minden most kezdődik el," és a "Valami véget ért," valamint dalokat a legújabb albumáról is. Az esték során különleges vendégelőadók is fellépnek majd, akik tovább fokozzák az élményt.

Előzetes jegyértékesítés és VIP csomagok

A hűséges rajongók előzetes jegyértékesítés keretében már 2023. október 25-től megvásárolhatják jegyeiket. Emellett VIP csomagok is elérhetők lesznek, amelyek különleges előnyöket, például exkluzív találkozási lehetőséget Ákossal, backstage túrát és dedikált emléktárgyakat tartalmaznak.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum