Friss hírek percről-percre
Klikk.hu legyen a kezdőlapom

A renitens sorozat - szereplők, részek, kritika
 

Reni, aki 160-as IQ-jával rendelkezik, mégis takarítónőként dolgozik, egy váratlan fordulat következtében kerül közelebbi kapcsolatba a rendőrséggel. Egy véletlen esemény során a rendőrség felfigyel rá és felismerik benne rejlő lehetőségeket, így Cseke Anikó őrnagy (Balsai Móni), az életvédelmi osztály vezetője, tanácsadói állást ajánl neki. Reni az állást csak egy feltétellel fogadja el: ha cserébe a rendőrség segít neki megfejteni élete legnagyobb rejtélyét.A sorozatban Dobler százados (Makranczi Zalán), a kissé kényszeres, szabálykövető karakter, nehezen tud mit kezdeni a mellé beosztott, anarchista beállítottságú Renával, ami hol komikus, hol drámai jeleneteket eredményez. A nyomozás során két fiatal, idealista nyomozó, Czirják Imre (Lengyel Benjámin) és Mikes Boglárka (Jeney Luca) is segíti őket, míg Reni a gyerekekkel kapcsolatos teendőkben szomszédjától, Sanyi bától (Mikó István), és két kisebbik gyermekének apjától, Rolandtól (Mészáros Béla) kap segítséget.

A Renitens sorozat egyedi epizódjaiban ez a furcsa csapat egy-egy bűneset megoldására összpontosít, miközben Renáta saját, a rendőrséghez való csatlakozásának okát képező ügye egy váratlan fordulatot vesz.

Szereplők:
  • Gáspár Kata mint Somos Renáta
  • Balsai Mónika mint Cseke Anikó őrnagy
  • Makranczi Zalán mint Dobler százados
  • Lengyel Benjámin mint Czirják Imre
  • Jeney Luca mint Mikes Boglárka
  • Mikó István mint Sanyi bá’
  • Mészáros Béla mint Roland

A Renitens sorozat ígéretes újdonságnak tűnik az RTL kínálatában, egyedi karakterekkel és izgalmas történetvezetéssel készül elrabolni a nézők szívét. Azok számára, akik szeretik a krimiket, de nem riadnak vissza egy kis humor és emberi dráma keverékétől sem, a "Renitens" kihagyhatatlan választás lehet.

A hírek legjobb olvasási élményét Google Chrome böngésző alatt éred el, Google Chrome böngésző letöltése google regisztráció nélkül is elérhető. Javasolt mindig a Google Chrome böngésző frissítése. Az oldalon Google hirdetések szerepelnek ennek részleteit Google fiók belépés után tekintheted meg.
Klikk Kapcsolat  |  Impresszum